English flag   Magyar zászló   RSS

Alcor Splash Aktivitásmérő karpánt

Az Alcor új aktivitásmérő karpántjával egyszerűen követhetjük mindennapos tevékenységeinket, így ideális társ az egészséges életmódra való törekvésben. A készülék folyamatosan rögzíti mozgással kapcsolatos adatainkat, melyet okostelefonunkon megtekinthetünk. A megtett lépések mellett pulzusunkat valamint az elégetett kalóriákat is nyomon követhetjük a készülék segítségével. Az eszköz IP67 vízállósággal* rendelkezik, így akkor sem lesz baja, ha éppen edzés közben ér minket egy nyári zápor.

Figyelmeztetések és emlékeztetők: az eszköz 2 beállítható ébresztővel, mozgásemlékeztetővel, bejövő hívás / SMS értesítéssel és elvesztési valamint készülék keresési funkciókkal teszi könnyebbé a mindennapokat. Az eszköz a bejövő hívásokról ill. üzenetekről rezgéssel értesít. A készülék karpántja speciális TPU műanyagból készült, és szükség esetén cserélhető.

Pulzusmérő
A készülékbe épített optikai pulzusmérő szenzor fotopletizmográfiai (PPG – photoplethysmography) módszerrel méri a viselő pulzusát: a zöld fénnyel megvilágított bőr alatti erekben áramló vér sebességéből kalkulálja a pulzust.

Lépésszámláló
Napi aktivitásunk figyelésére kiváló társ lehet a készülék, amely méri a nap folyamán megtett lépéseink számát. Az okostelefonos alkalmazásban beállíthatjuk az elérni kívánt napi célt, melyet folyamatosan nyomon követhetünk.

Sport mód
Sport módban a sporttevékenységgel eltöltött időn kívül a lépések ill. az elégetett kalóriák számát, a megtett távolságot (a lépésmérő adatai alapján) ill. az aktuális pulzust tekinthetjük meg. Ha GPS-szel rendelkező okostelefonnal használjuk az eszközt, a PuriFit alkalmazásból lehetőségünk van útvonalkövetéses edzést is indítani pl. futáshoz.

Mozgás emlékeztető
A készülék érzékeli, ha viselője hosszabb ideig mozdulatlanul ül és képes arra, hogy figyelmeztesse a felhasználót, hogy felálljon és pár lépést vagy egyéb mozgást végezzen, így segít az egészségünk megőrzésében. A figyelmeztetés gyakorisága az okostelefonos alkalmazásban beállítható.

Alvásminőség figyelő
A készülék érzékeli ha elaludtunk, és folyamatosan monitorozza az alvási ciklusainkat (éber alvás ill. mély alvás). Ezekről (melyik alvási ciklusban mikor, mennyi időt töltöttünk az alvás során, ill. összesen mennyi időt töltöttünk alvással) az ébredést követően az okostelefonos alkalmazásban kaphatunk információkat.

Elégetett kalóriák kiszámítása
Az okostelefonos alkalmazásban megadott kor, súly és magasság adatokból, valamint a napi mozgás adataiból a készülék kiszámolja a nap folyamán elégetett kalóriákat.

Pontos idő megjelenítése, ébresztések
A készülék hagyományos óraként ill. ébresztőként is használható, 2 ébresztési időpont megadásával.

Értesítések a bejövő hívásokról és üzenetekről
Ha a párosított okostelefonra bejövő hívás vagy SMS üzenet érkezik, a készülék rezgéssel jelzi azt, illetve a hívó/küldő fél neve is látható a kijelzőn ha az szerepel a párosított okostelefon névjegyzékében; ennek hiányában a készülék a telefonszámot jeleníti meg. A készülék értesítést küld továbbá a beérkező e-mail-ekről vagy Facebook üzenetekről / Skype hívásokról. (Az üzenetek tartalmát a készülék nem jeleníti meg. )

Elvesztési figyelmeztetés
A készülék rezgéssel figyelmeztet minket, ha a párosított okostelefonnal megszakad a kapcsolat.

Zenelejátszó alkalmazás vezérlése
A készülék lehetőséget nyújt az okostelefonunkon futó gyári zenelejátszó alkalmazás vezérlésére: elindíthatjuk vagy megállíthatjuk a lejátszást, illetve léptethetjük a számokat.

Készülék keresési funkció
Ha a reggeli rohanásban nem találjuk okostelefonunkat, a készülék keresési funkcióval bekapcsolható hangjelzés segít abban, hogy a nyomára akadjunk.

Fényképezőgép távvezérlő funkció
A készülék segítségével elindíthatjuk okostelefonunkon a fényképezőgép alkalmazást, és egyszerű távkioldóként képeket készíthetünk vele.

Magyar nyelvű PuriFit alkalmazás iOS és Android rendszerű okostelefonokhoz
Az okostelefonos alkalmazás segítségével tekinthetőek meg a készülék által gyűjtött adatok, illetve az értesítések és egyéb funkciók is itt konfigurálhatóak. Magyar nyelvre állított Android ill. iOS rendszer esetén az alkalmazás magyar kezelőfelülettel rendelkezik.

Megjegyzések:

 • A készülék IP67-es vízállósággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a készülék védett a maximum 30 percig tartó, legfeljebb 1 méter mély édesvízbe való merítés ellen. A készülék búvárkodásra, úszásra, zuhanyzásra nem alkalmas, mivel ilyen esetben a készülékre ható víznyomás meghaladhatja a fenti szabvány szerinti értékeket. Kérjük ne használják az eszközt sós vízben, mivel az korrodálhatja az eszköz fém részeit!
 • Az eszközt ne használjuk szaunában illetve gőzfürdőben!
 • A készülék rekreációs, hobbi célú felhasználásra készült, professzionális ill. orvosi / egészségügyi felhasználásra nem alkalmas.


Műszaki jellemzők

 • Kijelző: 0.82” monokróm OLED (96 × 39 képpont)
 • Bluetooth: Bluetooth LE 4.2
 • Speciális TPU műanyagból készült (cserélhető) karpánt
 • Karpánt hossz: 240 mm
 • Méret: kb. ∅35mm x 10mm
 • IP67 vízállóság
 • 3D G szenzor
 • Dinamikus pulzusmérő szenzor
 • Súly: 25g
 • Akkumulátor: 65 mAh
 • Készenléti idő: akár 7 nap*
 • Töltési idő: kb. 2 óra


Támogatott rendszerek:

 • iOS 8.0 (vagy újabb), BT 4.2 LE
 • Android 4.4 (vagy újabb), BT 4.2 LE


* A tényleges működési idő a felhasználás módjától ill. a környezeti paraméterektől függően változhat!

 

Okostelefonos alkalmazás

Android: Play Áruház link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.desay.base.framework&hl=hu

iOS: https://itunes.apple.com/hu/app/purifit/id1101625780?mt=8

Purifit alkalmazás képekben:

  • Alcor Splash aktivitásmérő karpánt
 • USB kábel
 • Mágneses töltő dokkoló
 • Kezelési útmutató
Magyar nyelvű kezelési útmutató Alcor Splash készülékhez

Alcor_Splash_HUN_manual.pdf (11.52 MB)
Purifit 1.4.0 (161228) alkalmazás Androidos okostelefonokhoz

Purifit 1.4.0(161228).apk (9.57 MB)