English flag   Magyar zászló   RSS
Termék kategóriák
Egy tablet túl kicsi, egy notebook túl drága? Válassz HDD-vel vagy SSD-vel bővíthető cloudbook készülékeink közül! Könnyen hordozhatóak, előtelepített Windows 10 operációs rendszerük pedig kiváló társsá teszik őket a mindennapi használathoz, legyen szó iskoláról, munkáról vagy szórakozásról.
Gondoltunk azokra is, akik egyszerűen kezelhető, megbízható készüléket keresnek a családdal és a barátokkal való kapcsolattartásra. Mobiltelefonjaink könnyen kezelhetőek, ugyanakkor számos extra funkcióval rendelkeznek az okostelefonokra jellemző bonyolultság nélkül.
Az okosorák és aktivitásmérők kiválóan alkalmasak mindennapos tevékenységeink követésére: legyen szó sétáról, edzésről vagy alvásról. Folyamatosan rögzítik az adatokat, melyet okostelefonon is megtekinthetünk. A további számos extra funkció, egyedülálló magyar nyelvű applikáción keresztül teszi lehetővé, hogy kihozzuk a maximumot a mindennapokból.
VR szemüvegek új világot nyitnak meg előtted a virtuális valóságot eléd tárva. Az Alcor VR szemüvegek okostelefonnal együtt használva elképesztő élményt nyújtanak, néhány pillanat alatt egy képzeletbeli világban találod magad. Próbáld ki ezt a nagyszerű 3D élményt!
A táblagépekkel egy új kategória születik. A kis méretű, könnyen kezelhető eszközök mobil internetelérést, széleskörű multimédia támogatást és számos további funkciót biztosítanak.
A digitális TV (DVB-T) hatalmas ugrást jelent a a média világában. Az új technológiák segítségével briliáns minőségben és rengeted kiegészítő szolgáltatással élvezhetik az adást. Az Alcor vevőkészülékei a legkorszerűbb csúcstechnikát bevetve az elsők között kínálják ezeket a lehetőségeket.
Az elektronikus könyvolvasók az olvasás új dimenzióját nyitják meg, hiszen több mint 1000 könyvet vagy számtalan különböző dokumentumot tarthatunk magunknál és olvashatunk el bárhol és bármikor.
Extrém sport, búvárkodás vagy csak egy motoros túra, kameráink mindig készek megörökíteni az élményt.
A hordozható vésztöltő segít, hogy készüléked mindig a rendelkezésedre álljon. Legyen szó mobil telefonról, táblagépről, sportkameráról, fényképezőgépről, navigációról vagy akár MP3 lejátszóról, az Alcor vésztöltői bármely eszközöd számára biztosítják a megfelelő tápellátást.
Válassz az univerzális Alcor kiegészítők közül, melyek kedvenc készülékedhez csatlakoztatva új, széleskörű funkciókat tesznek számodra elérhetővé, illetve felhőtlen szórakozási lehetőséget és multimédiás támogatást biztosítanak.
Az Android box és mini PC segítségével pillanatok alatt okos TV-vé alakíthatja át otthoni készülékét. HD minőségben fimezhet, kényelmesen böngészhet az interneten és a Google Play áruházon keresztül számos alkalmazáshoz férhet hozzá.
Az Alcor masszív és érzékeny antennáit kifejezetten földi digitális vételre (DVB-T) tervezték. Kül- és beltérben, lakótelepen vagy családi házban a megfelelő modellek egyaránt optimális vételi lehetőséget biztosítanak a zavartalan tévézéshez.
Az autós navigációs termékek ma már nem luxuscikkek. Az Alcor GPS készülékek mindenki számára elérhetők, ugyanakkor minden tekintetben magas minőséget képviselnek. Manapság nemcsak időt és energiát megtakarító hasznos és szórakoztató utitársak, ha nem elengedhetetlen autós tartozékok is egyben.
Az Alcor hordozható zene- és videolejátszóinál a kifinomult dizájn, kitűnő hangminőség, egyedi szolgáltatások és kiemelkedő megbízhatóság a legfőbb szempontok. MP3/MP4 lejátszóink létrehozásánál mindig törekszünk a legfrissebb fejlesztések és új technológiák felhasználására.
A játék konzolok világszerte egyre népszerűbbek. Az Alcor játékgépeinek legfontosabb célja a színvonalas szórakoztatás és könnyű kezelhetőség, persze emellett az ügyességet, a logikai érzéket és a gyors gondolkodást is fejlesztik.
A digitális képkeretek a 21. században felváltják a hagyományos képkereteket. Kedvenc képeinket bármikor megnézhetjük rajtuk, sőt a papírképek nyomtatásától is megkímélnek, így rendkívül praktikusak. Az Alcor termékeinek erőssége a széleskörű tudás, a kiváló minőség és remek árfekvés.