English flag   Magyar zászló   RSS
Kifutott termékek
Szuper vékony dizájn, villámgyors processzor, érzékeny kapacitív kijelző, 3D játéktámogatás, 3G kapcsolat és full HD video lejátszó - Alcor Ace - egyszerűen megunhatatlan!
A Clip MP5 lejátszó nagyméretű - 4,3"-os - kijelzővel, TV kimenettel és távvezérlővel könnyen a mozirajongók kedvence lehet.
Akár 1000 elektronikus kötet és számos multimédiás támogatás egyetlen kis készüléken! Az Alcor Poet igazi gyöngyszem az olvasás szerelmeseinek.
Szépség és funkcionalitás, a zene és zsebmozi páratlan élménye, ezt nyújtja az érintőképernyős Alcor Skin MP5 lejátszó.
Az Alcor játékgépeinek célja a színvonalas szórakoztatás, de emellett az ügyességet és a logikai érzéket is fejlesztik.
Az Art a digitális képkeret kategóriában extra minőségi paraméterei miatt egyértelműen a high-end vonalat képviseli, ráadásul ehhez még nagyon kedvező ár is társul.
Az Alcor One tetszetős megjelenésű, 17,8 cm-es (7 col-os) digitális képkeret a hagyományos fotóalbumok kiváltására született.
Igazi világújdonság az Alcor DTV Conax, az egyetlen USB méretű MPEG4 HD DVB-T vevő beépített MindigTV Extra kártyaolvasóval.
A Next kiválóan egyesíti magában mindazt, amit a felhasználók elvárnak egy digitális képkerettől.
Az Alcor Voxban minden megtalálható, amit egy vérbeli MP3 lejátszótól manapság elvárhatunk, sőt annál még egy kicsit több is.
A megbízható működést gyors processzor, a pontos navigálást precíz, 22 csatornás GPS vevő és mindehhez a stabil környezetet a beépített Windows CE 5.0 operációs rendszer biztosítja.
A Meet XL minden hájjal megkent felső-közép kategóriás GPS készülék. Kiváló képminőségű, 11 cm átmérőjű TFT LCD érintő képernyőjén jól láthatók a térkép részletek és élvezetes a videózás.
A Zed divatos, elegáns megjelenésű MP3/MP4 lejátszó. A lejátszó kezelőszervein és menüjében gyorsan el lehet igazodni.
Az Alcor exkluzív modellje, a Lux a szolgáltatások bősége miatt egy vérbeli zseb szórakoztató központ. Emellett rengeteg újdonsággal és különlegességgel rukkol elő.
Megszoktuk már, hogy sok új márkával találkozunk az MP3 világában, de az Alcor mindenképpen megkülönböztetett figyelmet érdemel. Az első modell a Nun ugyanis kifejezetten izgalmasra sikeredett.