Az Alcor Handy kártyafüggetlen mobiltelefon a megbízhatóság és a könnyű használhatóság jegyében készült. A készülék mellett többféle hasznos kiegészítő tartozék is található;  a doboz dokkolót, USB kábelt és hálózati töltőt is tartalmaz.  A dokkoló nemcsak tartóként, hanem töltőként is funkcionál, így folyamatosan megfelelő töltöttségi szinten tartható a mobilkészülék.


A rendkívül praktikus és kényelmes készülék felnyitható dizájnnal és könnyen kezelhető nagy gombokkal érkezett, ráadásul két SIM kártya fogadására képes. 


2,4 hüvelykes színes fényes TFT képernyőjén egyszerűen olvashatóak az információk és a telefon menüje is gördülékenyen, nehézségek nélkül használható. 

A mobil többek között olyan extra beépített funkcióval rendelkezik, mint az SOS gomb. Ha beaktiváljuk, akkor hosszan nyomva riasztás küld a kiválasztott módon az előre megadott telefonszámokra. Be lehet állítani 5 számot, amit felhív a készülék. Ha elutasítják a hívást, akkor automatikusan a második helyre beállított számot tárcsázza a mobil és így tovább. Személyre szabható SMS üzenet is aktiválható, ha ilyen formában kívánjuk elküldeni a riasztást. Ekkor minden beállított telefonszámra elküldi a készülék a vészhelyzet üzenetet. 

A zseblámpa ikon lenyomása után a szükséges helyre irányíthatjuk a fényforrást, ami igazán jól jön, ha sötétben tapogatózunk akár egy kulcslyuk után vagy éppen váratlan áramszünet ér minket. 

Az Alcor Handy FM rádióval felszerelve érkezik hozzánk, így a zenehallgatás is adott a készülék használói számára, ráadásul ennek a funkciónak a használatához – a mobiltelefonok többségétől eltérően – nem szükséges fülhallgatót csatlakoztatni az eszközhöz. 

Kiváló választás, azok számára, akik nem kedvelték meg az okostelefonokat, de kifejezetten ajánljuk az idősebb korosztály számára is.

 

Tovább a termékadatlaphoz

Facebook

Kövess minket facebookon!

Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról.
Kövess minket és csatlakozz az új Alcor világához.