Alcor-Snugbook-N1431-header.png

Cloudbook hordozható gépek

Egy könnyű és kompakt Cloudbook minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit egy laptoptól elvárhatunk. A mobil számítógépekbe szánt többmagos Intel processzorok, a megfelelő mennyiségű memória, a belső tárolóhely bővítési (2,5" HDD/SSD) lehetőség, valamint az előre telepített Windows 10 operációs rendszer egy rendkívül sokoldalúan használható géppé teszik.

Alcor-Myth-all-products-list.png

E-könyv olvasók

Lépj be az e-book olvasók világába! Akár 1000 könyv, egyetlen készüléken. Felejtsd el a könyvcipelést, próbáld ki az Alcor e-book olvasóit!

Alcor-Move-Plus-all-products-list.png

Okosórák, aktivitásmérők

Az aktivitásmérő karpántok használatával egész nap nyomon követheted tevékenységeidet. A nap folyamán megtett lépésekről, az edzés hatékonyságáról és még az alvásod minőségéről is adatokat gyűjthetsz, melyek okostelefonod segítségével nyomon követhetőek.

alcor-handy-d-list.png

Mobiltelefonok

Egyszerűen kezelhető mobiltelefonok nagy méretű gombokkal. Praktikus tulajdonságaik, hogy akár két SIM kártyával is használhatók, szolgáltatóktól függetlenek, egyetlen gombnyomással elérhető lehetőségekkel, egyéb hasznos funkkciókkal, valamint Bluetooth kapcsolattal könnyítik meg a használatát.

Alcor H20000.png

Vésztöltők

Okostelefonjaink és tableteink mindennapi életünk részévé váltak. Ne maradj le semmiről, töltsd készülékeidet akár út közben az Alcor hordozható vésztöltőivel!

Alcor VR Plus szemüveg.png

VR szemüvegek

Éld át te is a virtuális valóság élményét otthonodban! Az okostelefonnal használható VR szemüveg most számodra is elhozza 3D-s videók és játékok mesés világát.

Alcor W500-TP.png

Billentyűzetek

Különböző méretű billentyűzetes tablet tokok, vezeték nélküli billentyűzet számítógéphez és táblagéphez. Kényelem és védelem a meglévő készülékek mellé.

Alcor_AWC-1080_header.png

Webkamerák

Webkamerák számítógépekhez, okostévékhez, videokonferencia és videohívás alkalmazásokhoz.

alcor-ebook-all-products-list.png

Könyvcsomagok

Elhatároztuk, hogy összegyűjtjük elektronikus formában a legjobbnak vélt könyveket. Így született meg 4 könyvcsomagunk, melyek kihagyhatatlan irodalmi alapműveket tartalmaznak, különböző tematikák szerint csoportosítva. Az e-könyvek EPUB formátumban tölthetők le, és olyan készülékekkel, programokkal olvashatók, amik támogatják azt.

Tesztek

Kíváncsi vagy, hogy milyen vélemények születtek az Alcor termékekről? Olvasd el az alábbi teszteket, melyekből mindent megtudhatsz, amit tudni szerettél volna.

  • 9 év
  • 125 termék
  • 1M db
  • 500+ áruház

Facebook

Kövess minket facebookon!

Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról.
Kövess minket és csatlakozz az új Alcor világához.