Alcor W500-TP

Az Alcor vezeték nélküli billentyűzete 2,4 GHz-es rádióhullámokat használ adatátvitelhez, így akár 10 méteres távolságból is működik. A könnyű és vékony kivitelű magyar kiosztású billentyűzeten egy 3”-os beépített touchpad is helyet kapott.

Alcor BT80

7” és 8” méretű tabletekhez kialakított Alcor BT80 védőtok, mely egyben egy külső billentyűzetként is funkcionál. Az elegáns fekete színű, bőrhatású tok nem csupán megvédi a készüléket a karcolásoktól, de úgy is használható, mint egy notebook, ha kihajtod a tok fedelét.

Alcor BT100

Az Alcor BT100 egy univerzális billentyűzetes védőtok 9” és 10” méretű tablethez, elegáns bőrhatású borítással. A tablet bluetooth használatával köthető össze a magyar kiosztású billentyűzettel.

Alcor KB-70X

A 7” tablethez használható, Alcor KB-70X védőtok billentyűzetként is funkcionál. A teljes magyar betűkészlet mellett multimédiás gombok is helyet kaptak a billentyűzeten, a mágneses zárófül és kitámasztó pedig gondoskodik a kényelmes használatról.

Tesztek

Kíváncsi vagy, hogy milyen vélemények születtek az Alcor termékekről? Olvasd el az alábbi teszteket, melyekből mindent megtudhatsz, amit tudni szerettél volna.

  • 9 év
  • 125 termék
  • 1M db
  • 500+ áruház

Facebook

Kövess minket facebookon!

Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról.
Kövess minket és csatlakozz az új Alcor világához.