A világegyetem hajnalán a forrongó, kavargó anyag lassan formát öltött és a kozmikus erők és akarat hatására megszülettek a csillagok. Egy közülük, a Göncöl szekér csillagkép rúdjában, az Alcor nevet kapta. Ez a fajta teremtő erő és alkotó szándék hívta életre az Alcor márkát is.

Habár fiatal márkáról van szó, változatos szórakoztató elektronikai és multimédiás termékskála segíti növekvő ismertségét és népszerűségét. Az Alcort igényes, szép formaterv, ergonómikus felhasználói felület, innovatív megoldások, stabil minőség és nem utolsó sorban elérhető árszint jellemzi. Ezzel együtt az Alcor nem csupán termékek gyűjteménye, hanem a felhasználók irányában elkötelezett műszaki és kereskedelmi filozófia is egyben. Hiszen a termékek mögött stabil háttér áll, erős terméktámogatással, nyelvi lokalizációval, különböző szolgáltatásokkal és precíz szervizzel. Mindez annak érdekében, hogy az Alcor brand híven reprezentálja névadóját.

Mert mi, az Alcornál hisszük, hogy precíz és kitartó munkával, a termékekbe és az új technológiákba vetett hittel valamint az emberek felé mutatott empátiával és igényeik kiszolgálásával az Alcor méltó lesz bizalmukra és elismerésükre.

Kattints tovább a termékekért

  • 9 év
  • 125 termék
  • 1M db
  • 500+ áruház

Facebook

Kövess minket facebookon!

Ne maradj le a legfrissebb híreinkről, akcióinkról és nyereményjátékainkról.
Kövess minket és csatlakozz az új Alcor világához.